Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Luistelu- ja kiekkokoulut 2019-2020

 

KEVÄÄN 2020 LUISTELU- JA KIEKKOKOULUT KESKEYTETTY KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN HILLITSEMISEKSI. OSALLISTUJILLE ON LÄHETETTY OHJE MITEN PERUTUISTA TUNNEISTA SAA KORVAUKSEN.

 

Perheluistelukoulu 2-7-vuotiaille
Perheluistelukoulussa käydään läpi luistelun perusoppeja. Mukaan voi tulla tutun vanhemman kanssa, tai ilman vanhempaa, mikäli lapsi hallitsee jo tasapainon luistimilla. Oppiminen tapahtuu tekniikkaopetuksen, leikkien ja temppuratojen avulla. Perheluistelukoulu toimii torstaisin Hervannassa, lauantaisin Kaukajärven Sentterillä ja Sunnuntaisin Tesomalla. Perheluistelukoulussa tarvittavat varusteet ovat luistimet ja kypärä, sekä sopiva vaatetus. Lämpötila jäähalleissa on noin +7 astetta C.

 

Perheluistelukoulu Hervanta torstaisin klo klo 17:45-18:30

Perheluistelukoulu Kaukajärvi lauantaisin klo 09:00-09:45

Perheluistelukoulu Tesoma sunnuntaisin klo 12:15-13:00

 


 
Leijona kiekkokoulu 3-7-vuotiaille
Leijona kiekkokouluun ovat tervetulleita pelaamiseen suuntautuneet pojat ja tytöt, jotka jo hieman hallitsevat luistelun perustaitoja. Ryhmät toimivat Kaukajärven, Tesoman ja Hakametsän jäähalleissa. Ryhmässä harjoitellaan luistelun ja pelivälineiden käytön perustaitoja, sekä pelataan erilaisia jääpelejä. Tunneilla tarvittavat varusteet ovat luistimet, silmikkokypärä, hanskat, kyynärsuojat, polvisuojat, kaulasuojus ja maila.

 

LKK Kaukajärvi lauantaisin klo 10:00-10:45

LKK Hakametsä sunnuntaisin klo 09:30-10:15

LKK Tesoma sunnuntaisin klo 13:00-13:45

 

 

 

Kesto

Kevätkausi: viikot 2-13, yhteensä 12 kertaa

 

Nyt alennettu Hinta!

74 eur (sisältää Tappara ry:n jäsenmaksun ja vakuutuksen)

59 eur (syyskaudella mukana olleille)

 

Jos jostain syystä lapsi ei viihdy luistelukoulussa, niin palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksu palautetaan kun paikan peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään toisen koulutunnin jälkeen. Mikäli lapsi osallistuu 3. tunnille ei maksua palauteta.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

 

Ilmoittautumiset mahdollistaa Tapparan yhteistyökumppani 

 

 

Taitoluistelukoulut

Lue lisää täältä