Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Juniori harraste

 

 

 

 

Tappara aloittaa oman toiminnan 2004-, 2005-, 2006- ja 2007-syntyneiden ikäluokkien A-tason pelaajille. Harjoitusryhmiä perustetaan osallistujamäärien mukaan.

 

Lähtökohtaisesti harjoittelu- ja pelitoiminnassa 2004- ja 2005-syntyneet toimivat yhdessä, ja 2006- ja 2007-syntyneet yhdessä.

 

Tämä on osa seuran käynnistämää matalan kynnyksen toimintaa, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle pelaajalle mielekästä ja edullista toimintaa oikealla tavoitetasolla, ja sitä kautta pysymään pidempään lajin parissa.

 

Avoin kaikille halukkaille

Ryhmien rungon muodostavat Tapparan toiminnassa jo mukana olevat pelaajat, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki pirkanmaalaiset jääkiekkoa harrastavat tytöt ja pojat.

 

Harjoittelu, pelaaminen ja valmenus

Jääharjoitukset pidetään tiistaisin klo 21.30 ja torstaisin klo 19.00 Hervannan jäähallissa. Kokoontuminen n. 30 minuuttia ennen alkua, jotta kaikilla varusteet päällä valmiina heti vuoron alkaessa. Kauden aikana lisäharjoitukse mahdollisia.

 

Joukkueet ja ryhmät osallistuvat Jääkiekkoliiton järjestämään A-tason sarjatoimintaan, pelaavat pelitällejä ja turnauksia, tai osallistuvat Jääkiekkoliiton käynnistämään harrastekiekkotoimintaan.

 Jääkiekkoliiton A-tason sarjatoiminnan vierasotteluihin kuljetaan omilla autoilla tai kimppakyydeillä.

 

Ryhmien valmennuksesta vastaa parhaillaan Valmentajan ammattitutkintoa suorittava, Tapparan C2 AAA -joukkueen vastuuvalmentaja Sasu Koskinen. Valmennustiimiä täydennetään myöhemmin apuvalmentajilla.

 

Vain 50 euroa kuukaudessa

A-tason matalan kynnyksen toiminta maksaa ainoastaan 50,00 euroa kuukaudessa. Maksu sisältää kaikki toiminnan kulut, kuten harjoitus- ja pelivuoromaksut, valmentajien palkkiot, jääkiekkoliiton pelipassin ja vakuutuksen, sekä seuran pelipaidan. Laskutus tapahtuu kuukausittain.

 

OKM tukemassa toimintaa

Opetus- ja Kultturiministeriö on myöntänyt Tapparalle hanketukea A-tason ja matalan kynnyksen toimintaan. Tuki maksetaan veikkausvoittovaroista.

 

Lisätietoja:

 

vastuuvalmentaja sasu.koskinen@tappara.fi tai 050 3763314

toiminnanjohtaja kari.aaltonen@tappara.fi tai 050 5164400