Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

B2- ja C1-juniorit SM-pronsseille


07.04.2019
B2- ja C1-juniorit SM-pronsseille

Tapparan SM-juniorijoukkueiden kausi päättyi mitalijuhliin, kun B2- ja C1-joukkueet voittivat vastustajansa lauantaina pelatuissa SM-sarjan pronssiotteluissa.

 

Tappara varmisti paikkansa B2SM-sarjan puolivälieriin jo hyvissä ajoin ennen varsinaisen sarjan päättymistä. Tappara sijoittui varsinaisen SM-sarjan kolmanneksi Kärppien ja Ässien jälkeen. Puolivälierissä vastaan luisteli kuudenneksi sarjassa sijoittunut Kiekko-Vantaa. Tappara hoiteli tämän sarjan puhtaasti otteluvoitoin 2-0. Välierissä vastassa oli Ässät, joka eteni finaaliin voitoin 2-1. Hakametsän hallissa pelatussa pronssiottelussa vastassa oli KalPa. Kotijoukkue oli runsasmaalisessa ottelussa parempi 8-6 lukemin ja näin Hakametsässä vietettiin kauden ensimmäisiä mitalijuhlia.

 

C-junioreiden kausi oli ala- ja ylämäkien sävyttämä, ja siksi nyt voitettuja pronssimitaleita voi pitää lähes pienen mestaruuden arvoisina. Joukkue kokosi itsensä hienosti syksyn alavireisyydestä ja paransi otteitaan koko ajan kauden tärkeimpien hetkien lähestyessä. Tappara varmisti paikkansa puolivälieriin vasta varsinaisen SM-sarjan viimeisillä kierroksilla. Puolivälierissä vastassa oli juniorisarjojen kestomenestyjä Espoon Blues. Sarjassa Tapparaa yhtä pykälää ylemmäksi sijoittunut Blues voitti ensimmäisen, Espoossa pelatun ottelun, mutta Tappara tasoitti voitot kotonaan. Kolmannessa ottelussa Kirvesrinnat taistelivat tiukan voiton ja etenivät välieriin. Välierissä vastaan tuli sarjavaiheen selvästi voittanut Kärpät, joka ohjasi Tapparan tylysti 2-0 otteluvoitoin pronssiotteluun. Arto Leinon johtama valmennus-tiimi johdatti Jyväskylään todella motivoituneen ja pronssia haluavan joukkueen. Ottelu päättyi vieraiden 3-6 voittoon ja joukkue pääsi ansaitusti juhlimaan kauden päätöstä upeissa tunnelmissa.

 

Tappara onnittelee molempien joukkueiden pelaajia, valmennusta ja kaikkia taustahenkilöitä hienosta kaudesta ja Suomen mestaruus pronsseista.

 

                                    CSM pronssimitalistit 2019

 

                                        B2SM pronssimatilistit 2019

 


Takaisin uutisiin