Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

B-juniorit SM-välieriin Ouluun


31.03.2017

 

Kauden 2016-2017 junioreiden SM-sarjat ovat mitaliotteluita vaille valmiit. B1-, B2- ja C1 ikäluokkien Suomen mestaruudet ratkaistaan tulevana viikonloppuna, Oulussa pelattavssa FinalFour-tapahtumassa.

 

Tapparaa tapahtumassa edustaa B1-junioreiden joukkue, joka varmisti paikkansa mitalipeleihin aiemmin tällä viikolla, voitettuaan puolivälierissä paikallisvastustaja Ilveksen otteluvoitoin 2-0. Tapparan B2- ja C1-joukkueet jäivät tällä kaudella puolivälieriin hävittyään ottelusarjansa Kalpalle ja TPS:lle.

 

Final Four tapahtumassa välierät, pronssi- ja loppuottelut pelataan kerrasta poikki systeemillä. Tapparan välierävastus on KalPa Kuopiosta. Joukkueen päävalmentaja Jussi Taipaleen mukaan seuraava tavoite on kohdistettu tähän välieräotteluun. "Pääsemme mukaan hienoon tapahtumaan pelaamaan hienoja pelejä. Rentous ja vapautunut fiilis pitää saada päälle. Näistä peleistä pitää pystyä nauttimaan enemmän kuin puristamaan tulos edellä, jolloin tuloskin on paras mahdollinen" Taipale kertoo. Joukkue lähtee Ouluun paria loukkaantumista lukuunottamatta parhaalla kokoonpanollaan. Tappara-KalPa BSM välierä alkaa Oulussa huomenna lauantaina 1.4. klo 18:00. Pronssiottelu ja finaali pelataan sunnuntaina 2.4.

 

FinalFour viikonlopun otteluita voi seurata suorien verkkolähetysten kautta. Lisätietoja, otteluajat ja tulostiedot löytyvät oheisen linkin kautta

 jääkiekkoliiton sivuilta

 

 

                     tiukkaa vääntöä paikallispuolivälierissä kuvat: Tommi Valkokari / Aamulehti

 

 

 

 

 


Takaisin uutisiin