Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Jääkiekkoliiton kevään avustushaku B-D-junioreille avattu


03.04.2017

 

Taloutensa kanssa kamppailevat perheet voivat taas hakea Jääkiekkoliiton tukea kauden 2017-2018 kustannuksiin.

 

Vanhempien ikäluokkien, D-, C- ja B-junioreiden tukihaku on avattu tänään 3.4.2017. Tappara on tehnyt sähköisen hakulomakkeen hakijoiden täytettäväksi. Tappara kerää lomakkeilta kaikkien hakijoiden tiedot ja toimittaa ne keskitetysti Jääkiekkoliittoon käsiteltäväksi. Hakulomake on avoinna 24.4.2017 saakka. Sen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

HAKULOMAKE

 


Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti

D-juniorit  650,00 euroa

C-juniorit 1000,00 euroa

B-juniorit 1400,00 euroa

 

Kriteerit tuen myöntämiselle

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajilta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana ei tukea makseta. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää sekä pelaajan että seuran huomio pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin. 

 

Päätökset ja tuen maksaminen

Päätökset tuen saajista ilmoitetaan Tapparalle 9.6.2017 mennessä ja seura tiedottaa sen jälkeen tuen saajia. Jääkiekkoliitto maksaa tuet Tapparan tilille syyskuun 2017 aikana. 

 

Hakua koskevia lisätietoja antaa Tapparan vastuuhenkilö Tyyne Puntila-Koskinen 020 7457580 tai tapparary@tappara.fi. Jääkiekkoliitto ei vastaa yksittäisiin lisätietotiedusteluihin tai yhteydenottoihin.

 


Takaisin uutisiin