Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

K-Citymarket Turtola lisää tukeaan junioritoimintaan


02.10.2018

Tapparan juniorijääkiekko- ja taitoluistelutoiminnan pitkäaikainen tukija K-Citymarket Turtola ja Tappara ry ovat tiivistäneet yhteistyötä uuden sopimuksen myötä.

 

Jatkossakin tapparalaiset ja Tappara-henkiset tahot voivat tukea seuran toimintaa keskittämällä ostokset Turtolan Citymarketiin. Rekisteröimällä K-plussakortin Tapparalle, kertyy kaikista elintarvikeostoista provisio Tapparan juniorijääkiekko- tai taitoluistelutoimintaan. Seuran eduksi kertyvät hyvitteet ovat extraa. K-plussa-kortin haltija saa itselleen kaikki normaalit K-plussa-asiakkaan edut, kuten K-plussa-tarjoukset ja K-plussa-pisteet aivan niin kuin ennenkin. Korttinsa voi rekisteröidä kuka tahansa Tapparan juniorijääkiekko- ja taitoluistelutoimintaa kannattava henkilö. Korttia rekisteröidessä voi valita kohdistaako tukensa juniorikiekko- vai taitoluistelutoimintaan.

 

Kauppiaspariskunta Kati ja Marko Vainikainen ovat pitkään tukeneet tamperelaista lapsi- ja nuorisourheilua yli seura- ja lajirajojen. Kauppiaat ovat kehittäneet nykyisen toiminta- ja tukimallin jo yli 10 vuotta sitten, omankin jalkapallotaustan omaava Marko Vainikainen kertoo. Nyt solmitun sopimuksen myötä K-Citymarket Turtola näkyy jatkossa myös juniorijoukkueiden seuratakeissa.

 

Tapparan puheenjohtaja Markku Mattila pitää tukikonseptia malliesimerkkinä nykyaikaisesta yhteistyöstä seuran ja yrityksen välillä. Kaikki voittavat tilanteessa, missä tapparalaiset itse voivat omalla kulutuskäyttäytymisellään vaikuttaa seuran tukieurojen määrään, Mattila toteaa.

 

  kuva: Kauppias Marko Vainikainen ja Tapparan puheenjohtaja Markku Mattila

Ohjeet kortin rekisteröintiin täältä

 


Takaisin uutisiin