Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Kesän kiekkokoulun ilmoittautuminen avattu, Semio mukana yhteistyössä


15.03.2017
Kesän kiekkokoulun ilmoittautuminen avattu, Semio mukana yhteistyössä

Tapparan perinteisen, kesäkuun alun kiekkokoulun ilmoittautumiset on avattu. Seuran yhteistyökumppani, mainostoimisto Semio on vahvasti mukana uusitun koulun ilmeessä.

 

TAPPARA-SEMIO-KIEKKOKOULU KAIKILLE 2005-2010 SYNTYNEILLE JUNIOREILLE

Kiekkokoulu järjestetään koulujen kesäloman ensimmäisellä viikolla 5.-9.6.2017 Kaukajärven Sentterillä. Viisipäiväisen tapahtuman sisältöä on uudistettu ja tekemisen laatuun panostetaan entistä enemmän. Myös leiripäivien pituutta on lisätty, mikä helpottaa vanhempien aikatauluja kuljetusten osalta.

 

Koulun sisällön suunnittelusta on vastannut Tapparan liigajoukkueen nykyinen päävalmentaja Jussi Tapola apunaan tulevan kauden valmennuspäälliköt Kimmo Vähä-Ruohola, Marko Kangasjärvi ja Samuli Nordman.

 

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU NOPEASTI TÄÄLLÄ

 

Mainostoimisto Semio ja Tappara ry tiivistää yhteistyötään

Seuran nettisivujen ilmeestä jo muutamia vuosia vastannut Mainostoimisto Semio on nyt myös kiekkokoulun virallinen kumppani. Semio on ammattitaidollaan helpottanut seuran toimihenkilöiden työtä ja avannut uusia mahdollisuuksia tiivistyneen markkinointiyhteistyön myötä. Myös Liigajoukkueen yhteistyökumppanina Semio mahdollistaa koko seuran yhtenäisen ja raikkaan ilmeen välittämisen sidosryhmillä, faneille ja Tapparan jäsenille.

 

 

 


Takaisin uutisiin