Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Arkisto

Lapsikiekon osaajaksi Tapparaan?


28.03.2012

Etsimme päätoimiseen työsuhteeseen lapsikiekon valmennuskoordinaattoria.

Valmennuskoordinaattori toimii seuran nuorisopäällikön työparina. Tehtävässään koordinaattori osallistuu G-E juniorijoukkueiden ja luistelukoulujen valmennuksen suunnitteluun, on mukana joukkueiden harjoituksissa, sekä osallistuu valmentajana taito- ja iltapäiväjäätoimintaan sekä seuran leireille. Tehtäviin kuuluu myös juniorisarjojen, turnausten ja leirien suunnittelua.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta lasten jääkiekko-ohjaus- ja valmennustehtävistä, sekä valmentaja- ja lasten ohjaajatutkinnon (NVK) suorittamista. Eduksi katsotaan liikunnan ja/tai kasvatusalan koulutus. 
 

Tehtävässä tarjoamme näköalapaikan yhdessä Suomen tunnetuimmista ja menestyksekkäimmistä urheiluorganisaatioista, sekä mahdollisuudet itsesi kehittämiseen valmentajana.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 20.4.2012 mennessä toiminnanjohtaja Kari Aaltoselle kari.aaltonen@tappara.fi tai postilla osoitteeseen Tappara ry, Kari Aaltonen, Sudenkatu 7 33520 Tampere. Otsikoksi tai kirjekuoreen merkintä, valmennuskoordinaattori.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kari Aaltonen puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 välisenä aikana numerosta 050 5164400.


Takaisin uutisiin