Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Lisää tukea vähävaraisille, B-D-junioreiden avustusten haku avattu


14.04.2016

 

Jääkiekkoliitolle osoitettu vuosittain toistuva uusi miljoonalahjoitus kasvattaa merkittävästi vähävaraisten perheiden kiekkojunioreiden tukemista. Tuki ulottuu jatkossa kiekkokouluikäisistä B-junioreihin ja tuettavien määrä kasvaa aiemmasta reilusta 400 juniorista lähes 1500 junioriin vuodessa.

Uuden lahjoituksen ohella tukien maksaminen jatkuu myös Jääkiekkoliiton vähävaraisten rahastosta, josta on jaettu tukea vuodesta 2011 alkaen 739.950,00 euroa yhteensä 1879 juniorille. 

Tukien hakeminen tapahtuu jatkossa kahdessa aallossa. Keväällä haettavaksi tulevat ikäluokkia D-B koskevat tuet, jotka rahoitetaan uuden lahjoituksen kautta. Kriteerinä tukien saamiselle on hakijan oma motivaatio. Hakemuksiin tulee liittää mukaan myös hakijan viimeisin koulutodistus. Päätökset tukien maksamisesta tehdään ennen juhannusta ja maksut suoritetaan alkusyksystä, kun tiedetään että tukien saajat jatkavat lajin harrastamista. Nyt avatussa haussa ovat mukana ainoastaan kauden 2016-2017 B-D-junioreiden ikäluokat. Nuorempien ikäluokkien haku tapahtuu tulevana syksynä ja siitä tiedotetaan erikseen.


Kriteerit tuen myöntämiselle
Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta, yksinhuoltajuudesta tai muista toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

 

Hakeminen
Pelaajan huoltaja tekee vapaamuotoisen hakemuksen perusteluineen ja lähettää sen sähköpostilla (ei PDF) Tapparan yhteyshenkilölle osoitteeseen tapparary@tappara.fi 24.5.2016 mennessä. Määräajan jälkeen vastaanotettuja hakemuksia ei enää käsitellä. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan myös kopio pelaajan viimeisimmästä koulutodistuksesta. Seura lähettää kaikki hakemukset keskitetysti jääkiekkoliittoon.

 

Tukisummat
D-juniorit 650 eur
C-juniorit 1000 eur
B-juniorit 1400 eur

 

Päätös ja tuen maksaminen
Jääkiekkoliitto tekee päätöksen tuen saajista kesäkuussa ja ilmoittaa tiedot seuroille. Seura tiedottaa tuen saajia suoraan myönteisistä päätöksistä. Tuet maksetaan seuran tilille syyskuussa 2016.

 

Hakua koskevia lisätietoja antaa Tapparan vastuuhenkilö Tyyne Puntila-Koskinen 020 7457580 tai tapparary@tappara.fi. Jääkiekkoliitto ei vastaa yksittäisiin lisätietotiedusteluihin tai yhteydenottoihin.

 

JÄÄKIEKKOLIITON INFO ASIASTA TÄÄLLÄ 


Takaisin uutisiin