Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Arkisto

Lisäpaikkoja suosittuun urheiluleikkikouluun


10.02.2013

Ensimmäistä kauttaan toimivan, 3-6-vuotiaille lapsille tarkoitetun Tapparan urheiluleikkikoulun kevätryhmä tuli hetkessä täyteen ja osalle ilmoittautujista jouduttiin tuottamaan pettymys kun enempää lapsia ei ryhmään voitu ottaa. Parin peruutuksen johdosta ryhmään on nyt tarjolla neljä lisäpaikkaa nopeimmille varaajille. Lue lisää urheiluleikkikoulusta ja ilmoittaudu mukaan täällä

 

 

Tappara urheiluleikkikoulu


Syksyn 2013 leikikoulu on peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi


 

Tappara urheiluleikkikoulu on tarkoitettu 3-6-vuotiaille liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneiden perheiden lapsille, jotka osoittavat kiinnostusta liikkumista, pallopelejä ja yleensä urheilua kohtaan. Urheiluleikkikoulun tarkoituksena on tutustuttaa ja opettaa lapselle turvallisesti yleisliikuntataitoja, sekä aloittaa hermoston kehittäminen pohjaksi mahdollista, tulevaa urheiluharrastusta varten.
 

Tappara urheiluleikkikouluun muodostetaan 20 lapsen ryhmä, joka harjoittelee koko kauden ajan kaksi kertaa viikossa, lasten liikuntaan erikoistuneiden, koulutettujen ohjaajien johdolla. Vanhemmat eivät ole mukana harjoituksissa.
 

Koulun syysjakso käynnistyy 3.9. ja viimeinen harjoituskerta on 14. joulukuuta. Mikäli ilmoittautumisia tulee runsaasti, on myös toisen ryhmän perustaminen mahdollista.
 

Harjoittelupaikkana toimii seuran yhteistyökumppani Technical Sport Center Messukylässä. Katso yhteystiedot ja tarkempi sijainti kartalta täältä.
 

Hinta eur 195,00
Hinta sisältää 30 ohjattua harjoituskertaa , seuran jäsenyyden, vakuutuksen, sekä urheiluleikkikoulu t-paidan ja repun.
 

Miksi ohjattua liikuntaa
Varhaiskasvatuksen liikuntasuositusten mukaan alle kouluikäinen lapsi tarvitsee reipasta liikuntaa joka päivä kaksi tuntia, monipuolisesti ja ikään sopivalla tavalla. Osan liikunnasta on hyvä olla ohjattua. Ohjattu liikunta on tehokasta, edistää taitojen oppimista, antaa uusia virikkeitä ja tarjoaa mukavaa yhdessäoloa kavereiden kanssa. Ohjatussa liikunnassa lapsi rikkoo rajojaan ja uskaltaa aikuisen ohjauksessa tehdä liikkeitä, joita ei muuten tekisi. Ryhmässä toimiminen kehittää lisäksi lapsen sosiaalisia taitoja. Ohjattu liikunta myös innostaa lasta liikkumaan enemmän omatoimisesti ja luo hyvät edellytykset elinikäiseen liikunnan harrastamiseen. 
 

Tapparan urheiluleikkikoulun jälkeen lapsilla on halutessaan helppo siirtyä seuran luistelukouluihin, jääkiekko- tai taitoluistelutoimintaan.
 

”Paras lahja lapsellesi! Eväät liikunnalliseen ja aktiiviseen elämään!”


Lisätiedot:

Tappara ry toimisto 020 7457 580 tapparary@tappara.fi, tai kari aaltonen 050 5164400 kari.aaltonen@tappara.fi
 

Koulu käynnistyy keskiviikkona 16.1. klo 17.30 tutustumistunnilla. Toivomme myös vanhemman tai huoltajan osallistuvan tutustumistunnille.
 

Harjoitusajat:

Tiistaisin klo 17.30 - 18.15 ja lauantaisin klo 10.00 - 10.45


Takaisin uutisiin