Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Maaliklubi kerää varoja Villen nimikkorahastoon. Avustusten haku käynnissä marraskuun loppuun.


24.10.2019
Maaliklubi kerää varoja Villen nimikkorahastoon. Avustusten haku käynnissä marraskuun loppuun.

 

Ville Niemisen ja Tappara ry:n vuonna 1997 perustaman rahaston kivijalka on ollut toiminnan alusta lähtien Tappara-henkisten liike-elämän edustajien Maaliklubi.

 

Alkuvuosina varoja kerrytettiin klubin jäsenten, Villen maaleista ja syötöistä maksamista summista. Maalista kassaan helähti 10 ja syötöstä 5 markkaa, muistelee rahastoa ideoimassa ollut Kari Lahtinen. Edelleen toimivassa Maaliklubissa on noin kolmisenkymmentä jäsentä. Nykyään rahastosta vuosittain jaettavien avustusten perustan muodostavat klubilaisten maksamat jäsenmaksut, sekä vieraspelimatkoista, saunailloista ja muista tapahtumista saatavat tuotot. Tämä, yli 6 tuhannen euron vuotuinen potti on rahaston suurin yksittäinen varojen kerryttäjä. Rahaston varoja on vuosien aikana ollut kartuttamassa lukuisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Rahaston tuki on tarkoitettu Tapparan junioripelaajille, joiden perheillä on haasteita kausimaksujen kanssa. Vuosittain avustuksia jaetaan reilusti yli 10 tuhatta euroa. Maaliklubin toiminnassa on edelleen mukana muutamia alkuperäisjäseniä, mutta onneksi myös uusia jäseniä on tullut matkan varrella mukaan, sanoo klubin matkoja ja tapahtumia organisoiva Pentti Järvinen.

 

Käynnissä olevan kauden avustushaku on päällä marraskuun loppuun saakka. Avustusta voivat hakea kaikki Tapparan junioritoiminnassa mukana olevat pelaajat. Haku tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen tapparary@tappara.fi. Hakemuksen voi täyttää pelaajan huoltaja (vanhempi) tai joukkueenjohtaja. Hakemuksesta tulee selvitä seuraavat tiedot.

  • pelaajan nimi ja joukkue
  • huoltajan (vanhemman) nimi ja yhteystiedot
  • lyhyt perustelu avustuksen tarpeesta

Hakuaika päättyy 30.11.2019. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti seurajohdon toimesta. Päätökset avustusten saajista tehdään joulukuun aikana. Avustuksen saajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti tammikuun alussa. Lisätietoja tarvittaessa Tapparan toimistolta ja rahaston nettisivuilta.

 


Takaisin uutisiin