Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Muutoksia ja vahvistuksia juniorivalmennukseen 2018-2019


16.03.2018

Tapparan urheilu- ja kehitysjohtaja Jussi Tapolan siirtyessä tulevan kauden ajaksi valmennustehtäviin Kiinaan, on Tappara tehnyt valmennusorganisaatiossa seuraavia toimenpiteitä.

 

Juniorivalmennuksen koordinoinnista ja johtamisesta vastaa Kimmo Vähä-Ruohola. Tapparan valmennuspäälliköille ja valmentajille on nimetty omat vastuuikäluokat niin, että yksi henkilö vastaa enintään kahdesta ikäluokasta. Tämän mahdollistamiseksi Tappara vahvistaa valmennusta uusilla henkilöillä. C2- ja D1-ikläluokkien vastuuhenkilönä toimii Niklas Sirén. E2- ja F1-ikäluokkien vastuuhenkilönä toimii yhteistyöseura HC Nokian valmennuspäällikkö Jukka-Pekka Leppänen. Leppänen jatkaa myös HC Nokian valmennuspäällikkönä.

 

Henkilöt ja mentoroitavat vastuuikäluokat

Kimmo Vähä-Ruohola B1 ja C1
Jussi Taipale B2
Niklas Sirén  C2 ja D1
Kasperi Saarinen D2 ja E1
Jukka-Pekka Leppänen E2 ja F1
Marko Kangasjärvi F2 ja G, sekä kiekkokoulut
Samuli Nordman Maalivahtitoiminta

 

Valmennuspäälliköt osallistuvat ikäluokkien harjoituksiin, mutta eivät toimi joukkueiden vastuullisina valmentajina. Valmennuspäälliköiden tehtävänä on toimia joukkueiden vastuuvalmentajien apuna ja varmistaa urheilullisten linjausten toteutuminen arkitoiminnassa.

 

Valmennuspäälliköiden lisäksi Tapparan juniorivalmentajia ovat:

Juha Juujärvi A-junioreiden vastuuvalmentaja
Akseli Mattila A-junioreiden apuvalmentaja (OTO)
Samuli Nordman A-junioreiden maalivahtivalmentaja
Jussi Taipale B-junioreiden vastuuvalmentaja

 

Vahvistusta Akatemiavalmennukseen

Tapparan akatemiapelaajat saavat lisäapua aamu- ja eritysharjoitteluunsa seuran pitkäaikaisen pelaajan, Pasi Puistolan liittyessä valmennusvahvuuteen. Aikuisten ja nuorten maailmanmestaruudet, sekä Suomen ja Ruotsin mestaruudet pelaajaurallaan voittanut Puistola osallistuu myös B1 joukkueen valmennustoimintaan.

 

Jääkiekkoliitto myönsi tukea kahdelle taitovalmentajalle

Tulevalla kaudella käynnistyy jääkiekkoliiton uusi, 3-vuotinen taitovalmentajahanke. Jääkiekkoliitto on myöntänyt Tapparan seurayhteisölle (LeKi, HC Nokia, Uplakers ja Hokkarit) palkkatuen kahdelle taitovalmentajalle. Valmentajat palkataan Tapparaan ja LeKiin. Hankesuunnitelman mukaisesti Tappara koordinoi koko seurayhteisön taitovalmentajatoimintaa ja vastaa kaikkien seurojen valmentajien koulutuksesta ja mentoroinnista. Tapparan taitovalmentajana 1.5.2018 aloittaa Kasperi Saarinen. LeKin taitovalmentajahakuprosessi on kesken. Henkilö valitaan maalis-huhtikuun taitteessa.

 

Lisätiedot:

kari.aaltonen@tappara.fi tai 050 5164400

kimmo.vaha-ruohola@tappara.fi tai 020 7457502


Takaisin uutisiin