Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Seurat avasivat yhteisen jäähallisivuston


11.02.2016
Seurat avasivat yhteisen jäähallisivuston

 

n

Tamperelaiset jääurheilun junioriseurat Tappara ry, Koovee ry ja Ilves ry perustivat yhteisen internetsivuston jäsentensä ja urheilua seuraavan yleisön käyttöön. Sivustolta löytyvät kaikkien seurojen, sekä kaikkien Tampereen jäähallien kenttäkohtaiset harjoitus- ja otteluajat. Sivusto toimii osoitteessa www.tampereenhallit.fi

 

Sivustolta on mahdollista nähdä reaaliaikaisesti kaikkien Tampereen jäähallien, seurojen ja joukkueiden harjoitusvuorot ja otteluajat. Se myös poistaa kymmenien erillisten postitus- ja jakelulistojen tarpeen, koska järjestelmä lähettää automaattisesti vuoroihin tulevista muutoksista tiedot asianosaisille tahoille. Seurojen lisäksi palvelusta hyötyvät Jääkiekkoliiton Hämeen alue, Tampereen jääkiekkoerotuomarit, Tampereen kaupungin liikuntapalvelut, sekä jääurheilua seuraava yleisö.

 

Sivuston tarkoituksena on tehostaa seurojen jäävuoroasioiden hoitoa ja säästää ammattivalmentajien aikaa hallinnollisista töistä junioreiden valmentamiseen kentällä.

 

Sivuston sisällön toimittavat seurojen jäävuoroista vastaavat henkilöt. Sivustoa hallinnoi seurojen omistama jäähalliyhtiö Sentteri Tampere Oy. Sivuston tekniikan ja ulkoasun ovat toteuttaneet tamperelainen SportOnline Oy sekä mainostoimisto Semio Oy.

 

Tampereen Urheilun Edistämissäätiö on tukenut hanketta myöntämällä seuroille avustuksen kattamaan sivuston valmistuksesta ja käyttöönotosta aiheutuneita kustannuksia.


Takaisin uutisiin