Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Syysloman maalivahtileiri D1-G1 junioreille


27.09.2019

Tappara järjestää D1-G1 ikäluokkien maalivahtileirin syyslomaviikolla Kaukajärven Sentterillä. Leirille ovat tervetulleita kaikki 2006-2012 syntyneet maalivahdit, seuraan tai paikkakuntaan katsomatta.

 

Leirin suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seuran päätoimiset maalivahtivalmennuspäälliköt. Jääharjoittelun teemat painottuvat maalintekotilanne-pelaamiseen. Oheisharjoittelussa keskitytään maalivahdille olennaisiin ominaisuuksiin, kuten reagointiin, silmä-käsikoordinaatioon ja liikkuvuuteen. Oheisharjoitteiden tavoitteena on antaa maalivahdeille malleja omatoimiseen harjoitteluun jään ulkopuolelle.

 

Leiri on kaksipäiväinen ja päivän ohjelma sijoittuu klo 8-17 ajalle riippuen ryhmästä. Ryhmiä on kaksi, isompien ja pienempien ryhmä. Leirin hinta on 110,00 euroa. Hintaan sisältyy lounas ja välipala molempina päivinä.

 

Molempina päivinä on kaksi jääharjoitusta sekä yksi maalivahtioheinen. Leirin aikana on myös yksi videopalaveri, jossa katsotaan yhdessä läpi edellisillä jäillä kuvattua materiaalia. Leirillä käytämme harjoittelun tukena paljon videointia.

Mukaan tarvitaan maalivahdinvarusteiden lisäksi vaatteet oheisharjoitteluun, mielellään pitkää housua myös Tappara-salille. 

ilmoittautuminen tästä

 

Tervetuloa hauskalle ja innostavalle maalivahtileirille!


Takaisin uutisiin