Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Tappara ehkäisemässä kiusaamista omalla kampanjallaan


29.10.2015

 

Tapparan Liiga-joukkueen pelaajat vierailevat kauden aikana omien kummi-ikäluokkiensa juniorijoukkueiden harjoituksissa ja tapahtumissa. Tälle kaudelle vierailujen teemaksi on nostettu kiusaamisen ehkäiseminen. Kiusaamista tutkineet psykiatrit muistuttavat että lapset eivät aina tiedosta ja tunnista kiusaamistilanteita ja juuri tähän kampanjassa halutaan kiinnittää huomiota.

Liigapelaajat muistuttavat vierailujensa aikana junioreille miten paljon kiusatulle lapselle voi aiheutua vahinkoa tapauksesta vaikka kiusattu ei sitä ulospäin näyttäisikään. Kiusaamisen ei tarvitse olla fyysistä tönimistä tai tavaroiden piilottelua, vaan esimerkiksi ryhmän ulkopuolelle jättäminen on kiusaamista.

 

Kampanjan iskulauseena on ”MEIDÄN KOTONA EI KIUSATA, aito kirvesrinta pitää kaverista huolen ja kiusaus on aina out!”

 

Kampanjalla Tappara haluaa olla omalta osaltaan välittämässä tietoa tästä tärkeästä asiasta. Urheiluseurassa esiin tuodun asian toivotaan ja odotetaan vaikuttavan lasten toimintaan positiivisesti myös koulussa ja muissa vapaa-ajan tapahtumissa.

 

Junioreille odotettujen vierailujen tärkeintä antia on kuitenkin saada omat kummipelaajat mukaan jää lle näyttämään taitojaan ja osallistumaan harjoituksiin yhtenä joukkueen pelaajista. Tärkeitä ovat myös treenien jälkeiset nimmarit ja yhteiskuvat omien idolien kanssa.

 


Takaisin uutisiin