Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Tappara hakee taitoluistelun urheilu- ja kehitysjohtajaa


04.05.2018
Tappara hakee taitoluistelun urheilu- ja kehitysjohtajaa

Kiinnostaako tehtävät urheilun näköalapaikalla? Osana Tapparan taitoluistelun tulevien vuosien toimintastrategiaa, haemme henkilöä organisaatioomme perustettavaan urheilu- ja kehitysjohtajan tehtävään. 

 

Tehtävässä johdat ja kehität seuran yksinluistelu-, muodostelmaluistelu- ja luistelukoulutoimintaa. Vastaat lajijaoston tekemän toiminta- ja taloussuunnitelman toteutuksesta. Toimit myös viiden päätoimisen, ja yli kolmenkymmenen osa-aikaisen valmentajan urheilutoiminnan lähiesimiehenä. Urheilutoiminnan arki muodostuu päivittäisestä yhteistyöstä lajien päävalmentajien kanssa. Hallintotehtävät hoituvat tiiviissä yhteistyössä lajijaoston puheenjohtajan ja seuran toiminnanjohtajan kanssa.

 

Odotamme

-          sopivaa liikunnan, kaupallisen, tai hallinnon alan koulutusta

-          kokemusta organisaation ja henkilöiden johtamisesta

-          riittävää kokemusta ja erinomaista urheilukentän tuntemusta seuratoiminnan, tai lajiliiton                     näkökulmasta

-          itsenäistä, uudistusmielistä ja aloitteellista otetta toimintaan

-          hyviä valmiuksia sähköisten työkalujen ja ohjelmien käytössä

 

Tarjoamme

-          näköalapaikan yhdessä Suomen tunnetuimmista urheiluorganisaatiossa

-          mahdollisuuden omalla panoksellasi vaikuttaa tapparalaisen taitoluistelun tulevaisuuteen

-          ammattitaitoisen ja kokeneen valmennustiimin

-          tehtävään liittyvien vaatimusten mukaisen palkan

 

 

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV:t pyydämme lähettämään sähköpostin erillisinä liitteinä 20.5.2018 mennessä osoitteeseen kari.aaltonen@tappara.fi. Postin otsikoksi ”taitoluistelujohtaja”.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Tappara ry:n toiminnanjohtaja Kari Aaltonen, puhelin 050 5164400.

 

Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

 

 

Tapparan taitoluistelijat on yli 30 vuotta toiminut Tappara ry:n lajijaosto. Toiminnassa on mukana yli 500 luistelijaa ja luistelukoululaista perheineen. Tappara ry on vuonna 1955 perustettu jääurheilun erikoisseura, lajeinaan juniorijääkiekko ja taitoluistelu. Tapparan Liiga- ja nuorten SM-liigajoukkueiden toiminnasta vastaa Tamhockey Oy.

 


Takaisin uutisiin