Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Tappara hakee valmentajia ja ohjaajia maalivahtitoimintaan, juniorijoukkueisiin, sekä luistelu- ja kiekkokouluihin


03.03.2019
Tappara hakee valmentajia ja ohjaajia maalivahtitoimintaan, juniorijoukkueisiin, sekä luistelu- ja kiekkokouluihin

Tappara jatkaa panostustaan junioritoiminnan kehittämiseen. Tulevalle kaudelle lisävoimia haetaan erityisesti maalivahtitoimintaan, lapsikiekkovaiheen juniorijoukkueisiin, sekä luistelu- ja kiekkokouluihin.

 

Kaudelle 2019-2020 maalivahtivalmentajan paikkoja on tarjolla lapsikiekkovaiheesta aina B-junioritasolle. Joukkuevalmentajia ja ohjaajia haemme lasten luistelu- ja kiekkokouluihin, sekä G-E-juniorijoukkueisiin. Tarjoamme perusteellisen koulutuksen kaikkiin tehtäviin. Valmennuskokemus tai oma peliura on eduksi, mutta ei välttämätön. Varsinkin lapsivaiheen valmennuksessa hyvät vuorovaikutustaidot ovat jopa arvokkaampia ominaisuuksia kuin jääkiekkotietämys tai oma peliura.

 

Pelaajille tarjottavan kehityspolun lisäksi Tappara tarjoaa myös valmentajille omien tavoitteiden mukaiset uramahdollisuudet. Tiivis yhteistyö urheiluopistojen kanssa, sekä seuran omat, päätoimisten ammattivalmentajien toteuttamat useat koulutustapahtumat mahdollistavat valmennustaitojen kartuttamisen innostuneessa ja kehittyvässä organisaatiossa.

 

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Maalivahtitoiminnan valmennuspäällikkö Samuli Nordman, samuli.nordman@tappara.fi tai 040 7028284

Lapsikiekon valmennuspäällikkö Jukka-Pekka Leppänen, jukka-pekka.leppanen@tappara.fi tai 040 8428520

 


Takaisin uutisiin