Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Tappara ja Varalan Urheiluopisto tiivistävät yhteistyötään


06.06.2020

 

Monipuolinen yhteistyö tiivistyy entisestään, kun kesän kiekkoleiri jalkautuu päiväksi Varalan maisemiin.

Jääkiekon juniorijoukkueet ja taitoluistelijat hyödyntävät Varalan Urheiluopiston palveluita monella tavalla. Tapparan Liigajoukkueen tapaan, myös juniorit ja taitoluistelijat käyttävät Varalan testausosaamista ja menetelmiä fysiikkatesteissään. Lisäksi opiston ammattiosaajat vetävät tietyille juniori-ikäluokille fysiikkaharjoituksia säännöllisesti koko pelikauden ajan. Tatu Peltosen ohjaamissa oheisharjoituksissa keskitytään voiman, kimmoisuuden ja liikkuvuuden kehittämiseen.

 

Urheilijoille kohdistettujen palveluiden lisäksi valmentajien koulutus on tärkeä osa yhteistyötä. Vuosien saatossa moni tapparalaisvalmentaja on saanut perus- ja jatkokoulutusta Varalan koulutusohjelmissa. Varalassa tukikohtaansa pitävä Tampereen Urheiluakatemia on myös tärkeä kumppani ja merkittävä tekijä oppilaitosten ohella urheilijoiden arjessa.

 

Kesän kiekkoleiri viettää päivän Varalassa

Tapparan suositun, Semio-Kiekkoleirin sisältö monipuolistuu, kun tiivistyneen yhteistyön myötä pelaajat pääsevät viettämään yhden leiripäivistään Varalan Flowpark-kiipeilypuistossa. Luonnonkauniissa, Pyynikin ja Tahmelan maisemissa viettävän päivän aikana leiriläiset pääsevät kiipeilyn lisäksi kokeilemaan myös frisbeegolfia, pesäpalloa ja jalkapalloa. ”Flowpark-vierailu tuo virkistävää vaihtelua Kaukajärvellä pidettävän viisipäiväisen kiekkoleirin keskelle”, sanoo Semio-kiekkoleirin rehtori, valmennuspäällikkö Jukka-Pekka Leppänen Tapparasta.

 

Semio-kiekkoleirin lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

 


Takaisin uutisiin