Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Tappara kaikilla joukkueilla SM-playoffseihin


20.03.2018

Tapparan liigajoukkueen aloittaessa huomenna oman puolivälieräsarjansa KalPaa vastaan, on nuorten SM-liigajoukkue jo käynnistänyt omat playoffs-pelinsä. Tapparan A-nuoret lähettivät runkosarjassa kolme sijaa korkeammalle sijoittuneen Espoon Bluesin kesälomalle upeasti 3-1 voitoin.

 

Tappara on selvittänyt tiensä kahdeksan parhaan joukkoon kaikissa Suomen mestaruudesta pelattavissa miesten ja poikien sarjoissa. Juniorijoukkueet pääsivät kaikki suoraan puolivälieriin, eli kuuden joukkoon. Muista seuroista ainoastaan Kärpät ja Blues ylsivät samaan saavutukseen.

 

Nuorten SM-liigassa Tappara on siis jo neljän parhaan joukossa ja välierissä vastaan tulee HPK tai KalPa. Sarja pelataan paras viidestä systeemillä, eli finaalipaikka irtoaa kolmella voitolla.

 

B-nuorissa Tappara sijoittui runkosarjassa sijalle 5, ja saa puolivälierässä vastaansa pisteen erolla neljänneksi päätyneen Jokerit. Kauden keskinäisissä otteluissa jokerit oli vahvempi voiton 3-1. Sarja pelataan paras kolmesta systeemillä, eli välieriin mennään kahdella voitolla.

 

B2-joukkue sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja puolivälierissä vastaan luistelee viidenneksi sijoittunut JYP. Jatkopaikka tässäkin ikäluokassa irtoaa kahdella voitolla.

 

Omassa SM-sarjassaan viidenneksi sijoittuneen C-juniorijoukkueen puolivälierävastustaja on Jokerit. Kaksi voittoa vaaditaan jatkopaikkaan myös tässä sarjassa.

 

Junioreiden menestystä täydentää Nuorten Mestiksessä pelaava Tapparan yhteistyöseura LeKi, joka myös selvitti tiensä Mestiksen puolivälieriin. LeKin kokoonpanossa on esiintynyt koko kauden Tapparan A-junioripelaajia.

 

Juniorisarjojen otteluiden peliaikataulut, pelipaikat, tulokset ja tilastot löytyvät jääkiekkoliiton tulospalvelusta.

 

Tervetuloa kannustamaan myös Tapparan juniorijoukkueita kauden huipennuksiin.

 

             B2SM kohtaa puolivälierässä Jypin. kuva: Kirsi Teiskonlahti


Takaisin uutisiin