Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Tappara ry ja Tamhockey Oy jatkosopimus vuoteen 2028


27.06.2018

Tappara ry ja Tamhockey Oy sopivat yhteistyön jatkosta aina vuoteen 2028 saakka. Sopimus allekirjoitettiin Tamhockey Oy:n vuosikokouksen ja tulosjulkistuksen yhteydessä.

 

Päättyneellä kaudella aloitetun, koko Tapparan jääkiekkotoimintaa koskevan urheilustrategian jalkautus on sujunut odotettua tehokkaammin, ja ennen sopimuskauden päättymistä sovitulla jatkolla halutaan varmistaa myönteinen kehitys myös jatkossa. Strategian myötä Tapparan jääkiekkotoiminta määriteltiin tiiviiksi kokonaisuudeksi, jota johdetaan ja toteutetaan sovitun toimintamallin mukaisesti. Kahden juridisesti erillisen toimijan urheiluorganisaatiot yhdistettiin palvelemaan arkitoiminnan laadun kehittämistä sekä juniori-, että edustuskiekkoilun tasolla.

 

Tiivistynyt yhteistyö näkyy myös hallinnon puolella. Myynti- ja markkinointityön tehostuminen ja uusien tuotteiden lanseeraus tuo junioripuolelle lisää mahdollisuuksia kehittää varainhankintaa ja sitä kautta lisätä ammattivalmennuksen resursseja. Jatkosopimuksen myötä mahdollistetaan yhteiset tavoitteet ja organisaation kehittyminen siirryttäessä tulevaan uuteen toimintaympäristöön ja areenakauteen. Tämä sopimuksen jatkaminen on luottamuksen osoitus molemminpuoliselle yhteistyölle, sanovat yhdestä suusta puheenjohtajat Markku Mattila Tappara ry:stä ja Heikki Penttilä Tamhockey Oy:stä.

 

    kuvassa: Mikko Leinonen, Kari Aaltonen, Markku Mattila ja Heikki Penttilä


Takaisin uutisiin