Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Arkisto

Tappara ry käynnisti lahjakkaimmille nuorille urheilijoilleen suunnatun akatemia-toiminnan


26.05.2011

Toiminnan tarkoituksena on lisätä tapparalaisten urheilijoiden määrää ja menestystä maajoukkueissa, sekä kansainvälisissä turnauksissa ja kilpailuissa. Akatemiaan valituille urheilijoille järjestetään ammattivalmentajien johdolla lisäharjoittelua, testejä, luentoja, henkilökohtaisia harjoitussuunnitelmia, lääkärin tarkastuksia ja kehon huoltoon liittyviä palveluja. Tavoitteena on lisätä urheilijoiden henkilökohtaisia taitoja ja teknisiä valmiuksia, kasvattaa henkisiä ominaisuuksia ja lisätä oman kehon ymmärtä mistä, sekä levon ja ravinnon merkitystä harjoittelussa.

Akatemiaan on tässä vaiheessa valittu 17 jääkiekkoilijaa ja 7 taitoluistelijaa. Jääkiekkoilijat kuuluvat U17- tai U16-maajoukkueisiin tai niiden valintarinkiin. Taitoluistelijat kuuluvat maajoukkuevalmennettaviin tai Suomen taitoluisteluliiton valitsemaan talent-ryhmään.

Hämeen Liikunta ja Urheilu ry sekä Tampereen kaupunki tukemassa Tappara-akatemiaa
HLU ja Tampereen kaupunki on myöntänyt Tappara-akatemialle toimintatukea viiden vuoden ajalle. Tuki on myönnetty 2010 Tampereella pidetyn, Euroopan nuorten olympiafestivaalien tuottorahastosta. Tappara ry rahoittaa akatemia-toiminnan vain siihen saaduilla avustuksilla sekä yhteistyösopimuksilla. Toiminta ei kuormita taloudellisesti seuran muita urheilijoita tai harrastajia.


Takaisin uutisiin