Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Tappara ylempiin loppusarjoihin kaikissa SM-ikäluokissa


20.12.2018
Tappara ylempiin loppusarjoihin kaikissa SM-ikäluokissa

Tappara uusi viimekauden temppunsa ja valloitti paikat junioreiden SM-sarjoihin kaikissa ikäluokissa. Mestaruuksia ratkotaan A-, B-, B2- ja C-junioreissa. Tapparan lisäksi saamaan saavutukseen ylsivät ainoastaan Kärpät, HIFK ja Blues.

 

Tiukimmalla ikäluokista oli Nuorten SM-liigaa pelaava A-juniorijoukkue, joka sijoittui 10. sijalle ja nappasi näin viimeisen paikan ylemmässä loppusarjassa 5 pisteen erolla 11. sijoittuneeseen Ilvekseen. BSM-joukkue sijoittui omassa alkusarjassaan lopulta kuudenneksi. Saavutus oli erittäin hyvä kauden aikana pienestä pelaajapulasta ajoittain kärsineeltä joukkueelta. B2SM-joukkue varmisti paikkansa 10 joukossa jo hyvissä ajoin, ja oli lopulta alkusarjan kakkonen. C1-ikäluokassa lopulliseen SM-sarjaan karsittiin kahdesta lohkosta. Tappara sijoittui hienosti toiseksi erittäin tasaisessa ykköslohkossa. Pirkanmaalaisittain karsintasarja meni upeasti, koska Tapparan ja Ilveksen lisäksi varsinaiseen SM-sarjaan tiensä selvitti myös Tapparan sateenvarjotoiminnassa tiiviisti mukana oleva yhteistyöseura HC Nokia. Saavutus on kova, sillä ylemmästä loppusarjasta jäi ulos todella monta juniorisarjoissa yleensä menestyvää seuraa, kuten KalPa, Pelicans, KooKoo, TPS, Lukko ja HPK.

 

Tappara pärjäsi hyvin myös nuoremmissa ikäluokissa. Ylialueellisia ja alueellisia sarjoja pelaavat juniorit sijoittuivat omissa alkusarjoissaan seuraavasti.

C2: 1.
D1: kahdella joukkueella 3. ja 4.
D2: kolmella joukkueella 1. 2. ja 4.

 

SM-sarjojen loppukausi huipentuu maaliskuussa pelattaviin Playoff-otteluihin. Otteluohjelmat ja aikataulut löytyvät ikäluokittain jääkiekkoliiton tulospalvelusivustolta.

 

                              kuvat: Saana Hakala Photography

 


Takaisin uutisiin