Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Tukea B-D-junioreiden harrastusmaksuihin


19.02.2019

 

Taloutensa kanssa kamppailevat perheet voivat hakea Jääkiekkoliiton tukea kauden 2019-2020 kustannuksiin. 

  

D-, C- ja B-junioreiden tukihaku on avattu. Tappara on tehnyt sähköisen hakulomakkeen hakijoiden täytettäväksi. Tappara kerää lomakkeilta kaikkien hakijoiden tiedot ja toimittaa ne keskitetysti Jääkiekkoliittoon käsiteltäväksi. Hakulomake on avoinna 3.4.2019 saakka. Sen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. 

hakulomake 


Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti
 

D-juniorit 700,00 euroa 

C-juniorit 1100,00 euroa 

B-juniorit 1300,00 euroa 

  

Tukisumma määräytyy pelaajan syntymävuoden mukaan. 

  

Kriteerit tuen myöntämiselle 

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajilta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana ei tukea makseta. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää sekä pelaajan, että seuran huomio pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin.  

  

Päätökset ja tuen maksaminen 

Päätökset tuen saajista ilmoitetaan Tapparalle juhannukseen mennessä ja seura tiedottaa sen jälkeen tuen saajia. Jääkiekkoliitto maksaa tuet Tapparan tilille syyskuun 2019 aikana.  

  

Hakua koskevia lisätietoja antaa Tapparan vastuuhenkilö Erja Naskali 020 7457580 tai tapparary@tappara.fi. Jääkiekkoliitto ei vastaa yksittäisiin lisätietotiedusteluihin tai yhteydenottoihin. 


Takaisin uutisiin