Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Tukea jääkiekon harrastusmaksuihin


18.09.2013

Myös alkavalla kaudella seuran junioripelaajilla ja heidän perheillään on mahdollisuus hakea tukea kauden seura- ja joukkuemaksuihin. Tukea myönnetään Tapparan omasta, Ville Niemisen nimeä kantavasta rahastosta, sekä Jääkiekkoliiton operoimasta Olli Pulkkasen rahastosta.

 

Ville Niemisen rahastosta taloudellisin ja sosiaalisin perustein tukea voivat hakea kaikki Tapparan junioripelaajat tai heidän perheensä. Vapaamuotoisen hakemuksen voi tehdä pelaajan huoltaja tai joukkueenjohtaja. Hakemukset tulee toimittaa seuran toimistolle 30.11. mennessä postilla tai sähköpostilla. Seuran urheilutoimen johtoryhmä käsittelee hakemukset joulukuun aikana ja tukien myöntämisestä ilmoitetaan joukkueenjohtajille.

 

Olli Pulkkasen rahastosta tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista. Avustuksen jakamisessa ensisijalla ovat uudet hakijat. Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää seuran toimistolle sähköpostilla 30.9. mennessä. Seura lähettää kaikki hakemukset jääkiekkoliittoon keskitetysti. Jääkiekkoliitto tekee päätökset avustuksen saajista marraskuun aikana.

 

Lisätietoja tarvittaessa seuran toimistolta 020 7457580 tai tapparary@tappara.fi 


Takaisin uutisiin