Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Vähä-Ruohola jatkaa valmennusjohtajana, lisävahvistusta juniorivalmennukseen


19.06.2019

 

Tapparan juniorivalmennuksen johtaja Kimmo Vähä-Ruohola jatkaa junioreiden arkitoiminnan kehittämistä myös tulevaisuudessa. Tappara ry ja Vähä-Ruohola ovat allekirjoittaneet kevääseen 2022 ulottuvan sopimuksen.

 

Sopimus on tärkeä palanen Tapparan jääkiekon, vuosien 2017-2020 urheilustrategian jatko-osaa. Nyt käynnistettyä, 2020-2023 strategiatyötä johtaa Tapparan urheilu- ja kehitysjohtaja Jussi Tapola.

 

Juniorivalmennusta vahvistetaan myös uusilla valmennuspesteillä. Tappara ry:n palveluksessa aloittaa alkavalla kaudella neljä uutta ammattivalmentajaa. Heidän vastuualueensa ovat lapsikiekkovaiheessa, maalivahti- ja fysiikkavalmennuksessa, sekä harrastetoiminnan kehittämisessä. Kiekkokouluista B-junioreihin ulottuvalla pelaajapolun osalla toimintaa ohjaamassa ja tukemassa on nyt yhdeksän päätoimista ammattivalmentajaa. Arkitoiminnan pyörittämisessä isoimman työn tekevät edelleenkin yli 125 vapaaehtoista, tai oman toimensa ohella toimivaa valmentajaa. Päätoimiset ammattivalmentajat ja valmennuspäälliköt koordinoivat toimintaa ja ovat mukana ikäluokkien ja joukkueiden harjoituksissa.

 


Takaisin uutisiin