Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Uutiset

Warrior-Intersport-yhteistyön palautekyselyraportti


17.03.2014

Tammi-helmikuussa toteutettuun Warrior-Intersport palautekyselyyn tuli noin 90 vastausta. Asteikolla 1-4 Warriorin tuotteita koskevien kysymysten keskiarvopalaute oli 2,5 ja Intersport Koskikeskusta koskevien kysymysten keskiarvo oli 3,2. Kiitosta tuli erityisesti myymälän laajoista valikoimista, hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta, sekä Warrior-asujen ulkoasusta ja tyylikkyydestä. Eniten kritiikkiä vastaajat antoivat Warrior-asujen laadusta ja kestävyydestä.

 

Tappara ry, Warrior ja Intersport Koskikeskus on käynyt palautteen huolellisesti läpi ja pyrkii toteuttamaan vastaajien esittämiä kehitysehdotuksia mahdollisuuksien mukaan. Jo tulevalle kaudelle tapahtuvista muutoksista mainittakoon oranssisten pelihousujen juniorikokojen vaihtaminen samaan malliin liiga-tason housujen kanssa. Myös toivottu oranssin värinen Warrior pelikassi on tulossa valikoimaan.

 

Kyselyn yhteydessä toteutetussa 100 euron Intersport Koskikeskuksen lahjakortin arvonnassa onnetar suosi Pirjo Hautalaa. Onneksi olkoon Pirjo, ja kiitos kaikille kyselyyn vastanneille.


Takaisin uutisiin