Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

VILLE NIEMISEN STIPENDIRAHASTO

 

TEE HYVÄ TEKO!

Ville Nieminen ja Tappara ry perustivat vuonna 1997 stipendirahaston tukemaan Tapparan vähävaraisia junioripelaajia. Rahastosta on jaettu taloudellista tukea yhteensä yli 130 000 euroa. 

 

Rahaston toiminta lähti liikkeelle Villen omasta lahjoituksesta. Myöhemmin Tapparaa lähellä olevat liike-elämän edustajat perustivat ”Villen maaliklubin”, jonka jäsenet sitoutuivat maksamaan rahastolle tietyn summan jokaisesta Villen tekemästä maalista ja syöttöpisteestä. Rahaston varoja on vuosien saatossa kartutettu myös maaliklubin ottelumatkoilla, saunailloilla ja mm. golfturnauksilla.

 

Lahjoitukset Ville Niemisen stipendirahastoon

 

Tappara ry tilille FI7457 3008 2019 3767 OKOYFIHH 
selite: stipendirahasto

 

Tee hyvä teko ja tule mukaan Tapparan ja Villen rahaston tukijoukkoihin!

 

Avustuksen hakeminen

Avustusta voivat hakea kaikki Tapparan G-B-juniorijoukkueisiin kuuluvat pelaajat. Hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen tapparary@tappara.fi. Hakemuksen täyttää pelaajan huoltaja (vanhempi), tai huoltajan puolesta joukkueenjohtaja. Avustuksia myönnettäessä etusijalla ovat taloudelliset ja sosiaaliset perusteet. Hakemukseen tulee merkitä seuraavat tiedot.

 

- pelaajan nimi ja joukkue

- huoltajan (vanhemman) nimi ja yhteystiedot

- lyhyt perustelu avustuksen tarpeesta

 

Hakemukset  tulee toimittaa kausittain 30.11. mennessä Tappara ry:n toimistolle osoitteeseen tapparary@tappara.fi. Avustushakemukset käsitellään joulukuun aikana, ja myönnetyistä avustuksista tiedotetaan hakijaa henkilökohtaisesti. 

 

 

 

Ajankohtaista juuri nyt: