HYVINKÄÄN JÄÄ-AHMAT JA KOILLIS-PIRKAN KIEKKO JUNIORIYHTEISTYÖHÖN TAPPARAN KANSSA

Tapparan junioreiden yhteistyöseuraverkosto laajenee, kun tulevaksi kaudeksi yhteisöön liittyvät Hyvinkään Jää-Ahmat ry:n ja Koillis-Pirkan Kiekko ry:n junioriorganisaatiot.


Yhteistyön tavoitteena on kehittää Tapparan ja yhteistyöseurojen arkitoimintaa ja mahdollistaa tiiviimpi kanssakäyminen seurojen juniorijoukkueiden välillä. Konkreettisia yhteistyön muotoja ovat muun muassa ikäluokkien yhteiset, kuukausittain vaihtuvat harjoittelun painopistealueet, yhteiset valmentajakoulutukset, yhteiset kiekkoleirit ja mahdolliset pelaajavierailut toisen seuran toiminnassa.
Laaja seurayhteisö mahdollistaa monipuolisen tietojen vaihdon myös hallinnon osa-alueilla. Tarkoituksena on valmentajien ja valmennuspäälliköiden yhteistapahtumien lisäksi kokoontua myös seurajohtajien kesken vaihtamaan ajatuksia ja toimintamalleja seurojen toiminnan kehittämiseksi.


Tulevalla kaudella Tapparan seurayhteisöön kuuluvat Jää-Ahmojen ja Koillis-Pirkan Kiekon lisäksi HC Nokia, Uplakers Ylöjärvi, Hämeenkyrön Hokkarit, Valkeakosken Kiekko-Ahma, VAPS Hockey, FoPS juniorit, Seinäjoen S-Kiekko, Alavuden Peli-Veikot, Järviseudun Pallokerho, Kauhavan Hela-Kiekko, Ähtärin Kiekko-Haukat, Soinin Tiikerit ja Lapuan Virkiä.