tapsu kiekkokoulu 3-7-vuotiaille


3-7-vuotaille lapsille tarkoitetussa Tapsu-Kiekkokoulussa toimitaan ja harjoitellaan ryhmissä niin, että luistelua aloittelevista lapsista muodostetaan kaukaloon oma ryhmä. Luistelutaitoja jo hieman hallitsevista kiekkokoululaisista muodostetaan oma ryhmä, jonka harjoituksia muokataan osallistujille sopiviksi kiekkokoulutuntien sisällä ja osallistujat jaetaan ryhmiin taitotason mukaan.

Mukaan jäälle voi tulla tutun aikuisen kanssa, tai yksin. Ryhmien koot pidetään kohtuullisen kokoisina, jolloin jokainen kiekkokoululainen saa osakseen mahdollisimman paljon huomiota ja henkilökohtaista ohjausta koulutetuilta ammattiohjaajilta.

Huomaattehan, että Tappara on vakuuttanut ainoastaan kiekkokoulujen lapsiosallistujat. Lapsen mukana jäällä oleva aikuinen on kaukalossa omalla vastuullaan, tai oman vakuutuksensa suojassa.

Oppiminen tapahtuu pääasiassa leikkien, temppuratojen ja pelien avulla. Taitojen karttuessa jäälle lisätään lajiharjoituksia säilyttäen pelit ja leikit toiminnan keskiössä koko ajan.

Aloittelevien alueella tarvittavat varusteet ovat luistimet ja kypärä. Kahdella muulla kaukalon alueella varusteiksi tarvitaan luistimet, maila, ristikkokypärä ja pelihanskat. Jääkiekon harjoittelualueella suositellaan myös muita jääkiekkovarusteita. Kiekkokoulun ohjaajat antavat tarvittaessa neuvoja ja ohjeita varusteiden hankinnassa. Kaikki osallistujat saavat Tapparan harjoituspaidan käyttöönsä kiekokoulun ajaksi.

Kiekkokoulutunteja pidetään Tampereen jäähalleissa seuraavasti:
MAANANTAI KAUKAJÄRVI (SENTTERI) KLO 18:30-19:20
PERJANTAI TESOMA KLO 18:00-18:50
LAUANTAI KAUKAJÄRVI (SENTTERI) KLO 10:40-11:30
SUNNUNTAI HAKAMETSÄ KLO 9:40-10:30
SUNNUNTAI HAKAMETSÄ KLO 10:40-11:30

Kevätkaudedn Tapsu-Kiekkokoulut käynnistyvät maanantaina 8.1. ja viimeinen tunti pidetään sunnuntaina 24.3.2024.


Kerran vai kaksi viikossa?
Kiekkokoulun osallistujilla on mahdollisuus valita tuntivaihtoehdoista yksi tai kaksi viikkotuntia. Ilmoittautumislomakkeella kysytään mille tunneille lapsi osallistuu.

Hinnat:
Lapsi-aikuinenryhmä kerran viikossa eur 39,00
Lapsi-aikuinenryhmä kaksi kertaa viikossa eur 59,00

Kiekkokouluryhmä kerran viikossa eur 45,00
Kiekkokouluryhmä kaksi kertaa viikossa eur 65,00


Maksuton tutustuminen kahden kerran ajan
Jos jostain syystä lapsi ei viihdy kiekkokoulussa, niin palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksu palautetaan kun paikan peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään toisen koulutunnin jälkeen. Mikäli lapsi osallistuu 3. tunnille ei maksua palauteta.

LISÄTIETOJA TARVITTAESSA:
Kiekkokouluvastaava Ville Nieminen
ville.nieminen@tappara.fi tai 040 7317235


ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE

​​​​​​​


Tapsu kiekkoulun mahdollistaa yhteistyökumppanimme Modulight