tapsu kiekkokoulu 3-7-vuotiaille


3-7-vuotaille lapsille tarkoitetussa Tapsu kiekkokoulussa toimitaan ja harjoitellaan ryhmissä niin, että luistelua aloittelevista lapsista muodostetaan kaukaloon oma ryhmä. Luistelutaitoja jo hieman hallitsevista kiekkokoululaisista muodostetaan oma ryhmä, jonka harjoituksia muokataan osallistujille sopiviksi kiekkokoulutuntien sisällä.

Mukaan jäälle voi tulla tutun aikuisen kanssa, tai yksin. Ryhmien koot pidetään kohtuullisen kokoisina, jolloin jokainen kiekkokoululainen saa osakseen mahdollisimman paljon huomiota ja henkilökohtaista ohjausta koulutetuilta ammattiohjaajilta.

Huomio! Tappara on vakuuttanut kiekkokoulujen lapsiosallistujat. Lapsen mukana jäällä oleva aikuinen on kaukalossa omalla vastuullaan, tai oman vakuutuksensa suojassa.

Oppiminen tapahtuu pääasiassa leikkien, temppuratojen ja pelien avulla. Taitojen karttuessa jäälle lisätään lajiharjoituksia säilyttäen pelit ja leikit toiminnan keskiössä koko ajan.

Aloittelevien alueella tarvittavat varusteet ovat luistimet ja kypärä. Kahdella muulla kaukalon alueella varusteiksi tarvitaan luistimet, maila, ristikkokypärä ja pelihanskat. Jääkiekon harjoittelualueella suositellaan myös muita jääkiekkovarusteita. Kiekkokoulun ohjaajat antavat tarvittaessa neuvoja ja ohjeita varusteiden hankinnassa.

Kiekkokoulutunteja pidetään Tampereen jäähalleissa seuraavasti:
KESKIVIIKKO HERVANTA KLO 17:30-18:30
PERJANTAI TESOMA KLO 17:45-18:45
LAUANTAI KAUKAJÄRVI (SENTTERI) KLO 9:00-10:00
SUNNUNTAI HAKAMETSÄ KLO 9:00-9:45
SUNNUNTAI HAKAMETSÄ KLO 9:45-10:30

Kevätkauden kiekkokoulut käynnistyvät 8.1.2023 ja viimeinen tunti pidetään 25.3.2023.

​​​​​​​
Kerran vai kaksi viikossa?
Kiekkokoulun osallistujilla on mahdollisuus valita tuntivaihtoehdoista yksi tai kaksi viikkotuntia. Ilmoittautumislomakkeella kysytään mille tunneille lapsi osallistuu.

Hinnat:
Lapsi-aikuinenryhmä kerran viikossa eur 40,00
Lapsi-aikuinenryhmä kaksi kertaa viikossa eur 60,00

Kiekkokouluryhmä kerran viikossa eur 45,00
Kiekkokouluryhmä kaksi kertaa viikossa eur 65,00


Maksuton tutustuminen kahden kerran ajan
Jos jostain syystä lapsi ei viihdy kiekkokoulussa, niin palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksu palautetaan kun paikan peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään toisen koulutunnin jälkeen. Mikäli lapsi osallistuu 3. tunnille ei maksua palauteta.

LISÄTIETOJA TARVITTAESSA:
Kiekkokouluvastaava Ville Nieminen
ville.nieminen@tappara.fi tai 040 7317235

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE
Tapsu kiekkoulun mahdollistaa yhteistyökumppanimme Modulight