OLETKO VAIHTAMASSA SEURAA?

Pelaajan vaihtaessa seuraa tulee hänen aina pyytää pelaajasiirtoa vanhasta seurasta. Seuramme noudattaa Suomen Jääkiekkoliiton ohjeistusta vapaasta seurasiirrosta. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajan on ilmoitettava seuran valmennuspäällikölle kirjallisesti tai sähköpostitse 30.6. mennessä aikovansa vaihtaa seuraa. Johtokunnan päätöksen mukaisesti, tämän jälkeen Tappara ry ei myönnä pelaajasiirtoa toiseen seuraan. Tapauskohtaisesti seura voi käsitellä pelaajasiirtoja toiseen seuraan, jos siirrolle on tarpeeksi hyvä perustelu, kuten muutto toiselle paikkakunnalle tai seuralla ei ole osoittaa pelaajalle joukkuetta. Vapaan siirtoajan jälkeiset pelaajasiirtopyynnöt käsittelee ikäluokan valmennuspäällikkö ja tarvittaessa jääkiekkojaoston johtoryhmä.

Pelaajan, joka haluaa siirtotodistuksen seurasta, tulee olla hoitanut kaikki velvoitteet seuraa ja joukkuetta kohtaan (kaikki maksut maksettu ja seuran varusteet palautettu), jotta seura voi myöntää siirtotodistuksen.

Tapparaan siirtyvän pelaajan Jääkiekkoliiton perimä kirjaamismaksu laskutetaan pelaajalta. Rajoitetulla siirrolla ei voi siirtyä. Kaikki pelaajasiirrot tulee hoitaa seuran valmennuspäällikön kautta.

Muistathan seurasiirtoasioissa olla yhteydessä ensimmäisenä omaan seuraasi.

1.5.–30.6. vapaa siirtoaika
1.7.–31.7. ei siirtoaikaa
1.8.–31.8. siirtoaika molempien seurojen yhteisellä suostumuksella
1.9.–31.10. siirtoaika vain niille, jotka eivät ole edustaneet sarjaotteluissa kuluvalla kaudella mitään seuraa
1.11.–30.11. siirtoaika molempien seurojen yhteisellä suostumuksella.
30.11. siirtoaika päättyy U15- ja nuoremmilla pelaajilla.
1.12.–1.1. siirtoaika vain niille, jotka eivät ole edustaneet sarjaotteluissa kuluvalla kaudella mitään seuraa
2.1.–15.2. U16-U19 ikäisillä siirtoaika molempien seurojen yhteisellä suostumuksella. U15- ja nuoremmilla ei siirtoaikaa.